top of page

DIENSTEN

Wij bieden u alles wat u nodig heeft

Ondehoud voor oldtimers en classics

Onderhoud
voor oldtimers en classics

Ook voor uw oldtimer of classic is een onderhoud op het juiste moment noodzakelijk. Het zorgt er niet alleen voor dat u veilig blijft rijden, maar helpt u ook om de levensduur van uw wagen te verlengen en onverwachte kosten te vermijden. Een win-win situatie dus.

Onderhoud
Electronica
Elektronica

Elektronica

Elektriciteitsproblemen met de auto? Eén adres: Vflow.

Ik heb me gespecialiseerd in elektriciteit omtrent alles wat de wagen betreft. Dit kan gaan van een simpele herstelling tot een volledige nieuwe kabelboom. Ik werk alles netjes weg zodat dit niet zichtbaar is maar wel makkelijk te bereiken. Alles wordt daarnaast ook gelabeld met een bijpassend schema voor latere aanpassingen.

Keuringsklaar
maken van u oldtimers en classics

Om uw veiligheid op de baan te garanderen, moet elk voertuig technisch in orde zijn. Voor vele chauffeurs is een periodieke autokeuring daarom verplicht. Mogelijks ziet u op tegen de wachttijden en eventuele kosten?

Een reden te meer om u goed voor te bereiden!

Keuringsklaar
Keuringsklaar
STANDALONE
Standalone

Standalone

Als u de motor van uw auto dusdanig ver heeft aangepast of een motor uit een ander type auto heeft geplaatst, dan is deze meestal niet meer aan te sturen met de fabrieks-ECU. Voor dit soort projecten kan u ook bij mij terecht. Ik plaats een ECU die ik kan uitlezen en aanpassen zodat ik uw wensen vlot kan verwezenlijken.

AANDRIJVING

Aanpassing aandrijving

Zou u graag meer kracht uit u wagen willen halen?

Zou u een wow-effect willen waardoor u in uw zetel gezogen wordt?

Ik bekijk wat voor uw wagen haalbaar is en haal er het maximale uit.

Aandrijvingslijn
Diagnose

Speciale diagnoses stellen

Heeft u een probleem met uw wagen waar u zelf niet meer uitraakt? Of bent u het overzicht volledig kwijt?

Graag maak ik uw wagen dan weer rijklaar. Diagnoses stellen is één van de specialisaties die ik uitoefen. Door een goede diagnose te stellen, kunnen we samen het beste plan van aanpak bepalen.

DIAGNOSE

Oldtimers en onderdelen

Elke oldtimer is welkom bij Vflow en wordt met plezier verzorgd zodat u nog vele en veilige km's kan rijden. Ik zorg samen met u voor de maximale levensduur van uw wagen.

Heeft u daarnaast bepaalde onderdelen nodig voor uw oldtimer? Dan kan u ook hiervoor bij ons terecht.

Onderdelen
ONDERDELEN
Chiptuning

Chiptuning

Chiptunen of tegenwoordig ook wel 'remapping' genoemd, dit is het aanpassen van de door de fabrikant geschreven software die de motor aanstuurt. Bij het chiptunen worden de vastgelegde gegevens van onder andere de brandstofinspuiting en turbodruk gewijzigd.

CHIPTUNING

Bijstand  tijdens rondritten

Interesse in een rondrit met uw favoriete oldtimer? Voor de oldtimerrondritten bied ik zowel mobiele ondersteuning alsook een tussenstop aan waar u even de benen kan strekken en iets kan nuttigen.

Panne of klein probleem? Dan kijken we graag even mee zodat u uw rit veilig en zonder zorgen kan verder zetten.

rondritten
BIJSTAND
bottom of page